O nama

Hrvatski centar razvoja industrije 4.0

Nikica Josip Ivandić

Nikica Josip Ivandić

Argentinski Hrvat, rođen u Buenos Airesu i boravi u Njemačkoj. Osnivač mutualGains Solutions GmbH za pružanje savjetodavnih usluga u sklopu strateškog menadžmenta i digitalne transformacije. Certificirani konzultant malih i srednjih poduzeća u Njemačkoj.

Bogato iskustvo u menadžmentu i vođenju unutar velikih međunarodnih korporacija, kao i srednje velikih kompanija u kemijskoj industriji. Mobilan međunarodni lider s multikulturalnim, višejezičnim razumijevanjem poslovanja i snažnim vještinama liderstva i izrade strategija.

Damir Ivan Konjevod

Damir Ivan Konjevod

Konzultant za informacijske sustave s velikim iskustvom u brojnim industrijama i organizacijama svih veličina. Osnivač tvrtke Nove igre d.o.o. s nekoliko smjerova poslovanja u savjetodavnim i edukacijskim B2B i B2C područjima.

Savjetuje i vodi veće softverski intenzivne projekte i organizacije što uključuje i digitalnu transformaciju procesa, proizvoda i usluga. Bavi se standardiziranjem i optimiziranjem poslovnih procesa, uspostavljanjem upravljanja enterprise arhitekturom kompanija, izgradnjom timova koji primjenjuju principe agilnih metodologija razvoja.

I4.0 MC

Industrie 4.0 Maturity Center (i4.0MC)

Veliki tim visokoobrazovanih stručnjaka s bogatim međunarodnim iskustvom u pružanju usluga za implementaciju industrije 4.0. i4.0MC proizašao je iz međunarodno priznate acatechove* studije „Industrie 4.0 Maturity Index“, te su dio RWTH Aachen kampusa**. Podupiru proizvodne kompanije u njihovoj najvažnijoj promjeni – digitalnoj transformaciji. Spajaju svoje duboko razumijevanje industrije s metodičkom izvrsnošću u razvoju strategija, vođenju transformacijskih programa, primjeni Industry 4.0 Maturity Indexa, te edukaciji zaposlenika.

* acatech - njemačka Nacionalna akademija za znanost i inženjerstvo. Institucija koja je skovala pojam „Industrie 4.0“, de facto međunarodni brand, zbog čega se njemačka riječ „Industrie“ u nazivu ne prevodi na engleski jezik.
** RWTH Aachen Campus Ecosystem

RWTH Campus

Industrie 4.0 Maturity Report za Vašu kompaniju

Ograničena COVID-19 ponuda do 31. siječnja 2021. po posebnoj cijeni za proizvodne kompanije s područja RH*.